SK Sparta Řevničov

2. mistrovský zápas

Napsat komentář

Naši domácí neporazitelnost přerušil hned ve druhém kole Zavidov


SK Sparta Řevničov 1:2 (1:1)
FC 05 Zavidov B
2. kolo 2. 9. 2012 | 17:00
SK Sparta Řevničov: Peterka – Urbanovič, Vacínek, Bílek, Kučera – Hošek, Murčo, Pedál, Zejmon – Petráček (Pesl), Bechynský

Branky: Bechynský

Rozhodčí: Lédl – Polívka, Hrivňak

Po prvním mistrovském zápase a prvním získaném bodu se naše mužstvo představilo na domácí půdě. Soupeřem našemu mužstvu byl Zavidov B. Ten si dokázal v prvním zápase doma poradit s přehledem s Láky B a to v poměru 6:3. Dnešní utkání odřídila trojice sudích. Jako hlavní arbitr Lédl, na lajnách mu vypomohli Polívka a Hrivňak.

Do dnešního utkání nemohl zasáhnout Tóth, který má ze zápasu v Kroučové pohmožděný pravý kotník. Po operaci se zotavuje Pavel Dyntar a trenérům taktéž zatím nebyl k dispozici. Naopak se podařilo konečně dotáhnout do zdárného konce hostování Urbanoviče. Ten v našem mužstvu bude hostovat prozatím do konce podzimní části. Do hry už zasáhl také Hošek, který se vrátil z dovolené. Úvod utkání obstaral na obou stranách spoustu nepřesností, co se týče zakončení. Přesto o něco seřízenější měli mušku hostující hráči, kteří přicestovali s několika hráči A mužstva. Naše mužstvo se opět nemohlo spolehnout na kvalitní zakončení a jak tomu bývá zvykem spoustu akcí končilo před pokutovým územím soupeře. Po jednom se prokombinovali Zavidovští až k našemu obranému území, kde se po nastřelení ruky jednoho z našich hráčů, zahrával přímý volný kop z hranice velkého vápna. Ale zjevně špatné postavení naší zdi a jednoduchá střela, která opsala skoro přímku a zeď nemusela ani obstřelovat, skončila za překvapeným Peterkou. Střela prolétla k pravé tyči naší svatyně. Naše mužstvo se nevzdalo a po inkasované brance předvedlo krásnou kombinaci ve středu hřiště na jeden dotyk, na jejímž konci stál Bechynský a brankáře Štillera v pohodě prostřelil. První poločas se oba soupeři rozešly smírně.

Do druhého poločasu nenastala ani u jednoho z mužstev změna a pokračovalo se v sestavě z prvního poločasu. Druhý poločas převzali iniciativu hosté a byli více hladoví po vstřelení druhé branky, která by je přiblížila třem bodům. Až do osmdesáté minuty se hrálo stále bez dalšího gólového zápisu. Poté podnikli ovšem hosté protiútok, kde si poradili s naší obranou a šli na našeho gólmana sami. Přišla přihrávka na nabíhajícího druhého hráče a ten pohodlně do prázdné uklidil. Náš celek se snažil o rychlou odpověď, ale vidina konce zápasu byla blízko a našim hráčům na klidu nepřidala. Když se neujalo několik střeleckých pokusů ze střední vzdálenosti a na druhé straně pojistka nepřišla, bylo jasné, že z dnešního utkání body brát nebudeme. O nápravu se naše mužstvo musí pokusit příští mistrovský zápas.

Dnešní utkání jsme po špatném druhém poločasu prohráli a na kontě máme jediný bod a to za remízu v Kroučové. Další utkání sehraje naše mužstvo v neděli 09.09. 2012 od 14:00 SELČ na půdě Čisté.

Napsat komentář