SK Sparta Řevničov

2. mistrovský zápas

Napsat komentář

V Roztokách se nám utkání nepovedlo a opět jsme zde nedokázali udělat ani bod

TJ Roztoky
4:0 (2:0) SK Sparta Řevničov
2. kolo 1. 9. 2013 | 17:00
SK Sparta Řevničov: Peterka (Tomeš P.) – Tóth, Hošek, Arnošt, Mudra – Pedál, Zukriegl, Husák Jakub, Hanzlík – Zejmon, Murčo

Trenéři: Bobák, Tóth

Rozhodčí: Kozák

K dalšímu mistrovskému utkání jsme cestovali do Roztok, kde se nám vůbec nedaří. Domácí začali sezónu remízou v Lišanech, kde utkání skončilo 2:2. Náš celek si po přestřelce v Srbči nakonec odvezl tři body. Dnešní utkání odřídil jako hlavní sudí Kozák, na lajnách mu vypomohli lajci, za naše barvy jmenovitě Bobák.

Do utkání jsme vstoupili špatně. Soupeř byl rychlejší, pohyblivější a hlavně bojovnější. Domácí se často dostávali nadostřel naší brány, kdežo náš celek si větší šanci nemohl vypracovat. Soupeř se dostal do vedení po chybě stopera Tótha, který netrefil balón ideálně a domácí šli v přečíslení dva na jednoho, čehož taky využili a po zásluze se dostali do vedení. Ani inkasovaná branka bohužel naše mužstvo neprobrala natolik, aby začalo být aktivnější. Soupeř nás tlačil a jen několik dobrých zákroků našeho brankáře nás uchránilo od další inkasované branky. Z našeho mužstva byl na hřišti nejaktivnějším mužem Pedál, který rozjížděl vesměs každou naší útočnou akci. V první půli jsme se přece jenom do zakončení dostali, ale tutová šance to ani v jednom případě bohužel nebyla. A když se nám domácí nepodařilo více ohrozit, opět přebral ke konci první půle iniciativu soupeř. Po rohovém kopu, kdy jsme zaspali a nechali soupeře rozehrát nakrátko,jsme bohužel inkasovali do poločasu ještě jednou. První poločas nebyl z naší strany dobrý, dá se říct, že jsme inkasovali „pouze“ dvě branky, přitom jich mohlo v naší síti skončit více. Ke konci prvního poločasu se nám ještě nešťastně zranil Peterka a musel být střídaný Pavlem Tomešem.

O poločas jsme nešli ani do kabiny a něco si řekli přímo na střídačce. Slovo si vzal Pedál a chtěli jsme zkusit s výsledkem ještě něco udělat. Soupeř byl nebezpečnější, ale prvním, kdo mohl pohnout výsledkem byl kapitán Hošek. Ale jak to tak bývá, v dnešním utkání nám nevyšlo vůbec nic a když jsme neproměnili ani pokutový kop správně nařízený za faul na Pedála, bylo více než jasné, že body se nám tu odtud povezou jen stěží. Další kaňkou na zápase je ještě zranění Hanzlíka, který si poranil kotník a není vůbec jisté, zda bude na středeční pohárový zápas fit. Snad se povede udělat dva testované hráče do sezóny a bude trochu klidu.  V dalším průběhu utkání si už domácí takřka, až na pár vyjímek utkání v poklidu hlídali a ještě byli dopředu nebezpeční. Byť jsme třetí branku dostali po faulu, kdy byl náš hráč přistrčen na vápně, na konečný výsledek a naší prohru to vliv ovšem nemělo. Soupeř se dokázal prosadit do konce zápasu ještě jednou a zaslouženě bral v dnešním utkání plný bodový zisk. To ještě naše mužstvo po naší špatné malé domů zachránil v závěru včasným vyběhnutím náš brankář a zabránil tak ještě pověstnému „bůru“.

Dnešní utkání jsme nepředvedli skoro nic a po zásluze jsme byli ztrestány. Výkony v dalších zápasech musí být úplně o něčem jiném. Napravit reputaci můžeme už ve středu 04.09. 2013 od 17:00 SELČ, kdy zajíždíme na pohárové utkání do Lišan.

Napsat komentář