SK Sparta Řevničov

12. mistrovský zápas

Napsat komentář

Na Branově jsme nelichotivou bilanci neprotrhli a vracíme se s prázdnou

TJ Sokol Branov 3:0 (0:0)
SK Sparta Řevničov
12. kolo 9. 11. 2013 | 14:00
SK Sparta Řevničov: Peterka – Hošek, Matějka, Husák Jakub, Pesl – Pedál, Murčo, Bílek, Hanzlík – Tóth, Petráček (Pidrman)

Trenéři: Bobák, Tóth

Rozhodčí: Tichý – laik Bobák, laik domácí

Předposlední utkání podzimní části sehrálo naše mužstvo na hřišti Branova, v minulém roce ještě týmu, který hrál okresní soutěž II. třídy. Branov se pohybuje na čtvrté příčce, když má o čtyři body více než náš celek. Naše mužstvo se pohybuje ve středu tabulky s minimální ztrátou na horní příčky. Dnešní duel odřídil jako hlavní sudí Tichý, na lajnách mu vypomohli laici, na naší straně jmenovitě Bobák.

V utkání jsme nemohli počítat se stoperem Urbanovičem a pravým bekem Mudrou. Do utkání jsme vstoupili trochu zakřiknutě. Domácí se lépe pohybovali a jejich kombinace fungovala. O první vzrušení se postaral soupeř, když rychlým přechodem do útoku překvapil naše mužstvo, Peterka byl ovšem na svém místě a tuto šanci soupeři chytil. Náš celek se snažil něco směrem dopředu vymyslet, ale bohužel k vidění bylo až příliš nepřesných přihrávek, z kterých těžil posléze soupeř. V další šanci se ocitl domácí útočník, jeho hlavičku z penaltového puntíku ukryl do svých rukavic Peterka. Soupeř se dostal ještě do dalších dvou situací, když utekl po naší pravé straně, ale obě střely, které mířili na bránu dokázal vyrazit náš brankář do bezpečí. Naše mužstvo si vytvořilo jednu šanci. Vybojovali jsme standardní situaci u lajny, té se chopil Bílek. Poslal centr do vápna, kde se lopta dostala k Tóthovi, ale ten nedokázal na poslední chvíli balón správně umístit mezi tři tyče. V prvním poločase byli o něco aktivnější domácí borci, ale nedokázali nalézt recept na naší obranu a tak se oba soupeři po prvním poločase rozešli bez branek.

Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivně a vytvořit si nějaké šance. Bohužel aktivním byl soupeř a tlačil se více a více k naší bráně. Do šedesáté minuty se hrálo bez branek, než přišla chyba naší obrany. Pesl dostal přihrávku od stopera Hoška, chtěl mu balón následně vrátit zpět, ale jeho přihrávku vystihl soupeř, jednou přihrávkou oslovil svého spoluhráče, ten se vřítil do vápna, zasekl balón a Peterku z bezprostřední blízkosti prostřelil. Branka soupeře nakopla a stále více a více se tlačil dopředu. Několika dobrými zákroky podržel naše mužstvo Peterka a tak jsme mohli pomýšlet alespoň na vyrovnání. Ale to netrvalo dlouho. Přišla ztráta balónu, rychlá kolmice, kdy se hostující hráč po naší levé straně dostal do vápna a tam našeho brankáře prostřelil. Na druhé straně to zkoušel Pedál, Tóth, Bílek a Murčo, ale jejich střely bohužel brankáře domácích neohrozily. Za to domácí už byli úspěšnější. Dostali uličkou balón až do vápna, kde jeden z hráčů balón lehce tečoval za záda bezmocného Peterky. Největší šance se naskýtala po dlouhém pasu za obranu na Tótha, kdy náš útočník byl rychlejší než gólman, píchl si balón vedle něj, ale byl už z dost velkého úhlu a tak balón ještě vracel do vápna, ale tam nebyl bohužel nikdo z našich barev a soupeř balón odklidil do bezpečí. Utkání jsme tam po nepovedené druhé půli prohráli o tři branky.

Dnešní utkání rozhodly naše chyby, kdy jsme soupeři nabídli jako na zlatém podnose dvě branky a v tu chvíli bylo po zápase. Nedá se nic dělat, utkání jsme prohráli, ale pojďme se již zaměřit na poslední podzimní utkání. Na domácím pažitu přivítáme Šanov. Utkání je naplánováno na sobotu 16.11. 2013 od 10:00 SEČ.

Napsat komentář