SK Sparta Řevničov


Napsat komentář

Dětský den

V sobotu proběhl na hřišti další dětský den. Ten přilákal do areálu jednak spoustu dětí, ale také velké množství z řad dospělých. V naší fotogalerii se můžete podívat, jak to celé probíhalo. Poděkování patří všem, kteří se na pořádání podíleli.

Za fotky děkujeme Jardovi Knotovi.


Napsat komentář

21. mistrovský zápas

Vítězství se nerodilo snadno, rozhodl až druhý poločas

TJ Sokol Branov

 

 

1:3 (1:0)

SK Sparta Řevničov

21. kolo 27. 5. 2018 | 16:00

SK Sparta Řevničov: Peterka – Tóth, Murčo, Bohatý Tomáš (Arnošt), Urbanovič – Husák Jakub, Kolek, Hanzlík, Pedál – Husák Jan, Rais (Bohatý Pavel)

Trenér: Tóth

Branky: Pedál, Husák Jan, Arnošt

Rozhodčí: Týče Jiří – laik Horáček, laik Bobák

Poslední venkovní utkání čekalo naše A mužstvo. Cestovali jsme do Branova, abychom se zde poměřili s místním týmem. Podzimní měření sil vyznělo lépe pro náš celek, když jsme si na domácí půdě se soupeřem poradili v poměru 4:1. Dnešní utkání odřídil jako hlavní sudí Jiří Týče, na lajnách mu vypomohli laici, za naše barvy Bobák, za domácí Horáček.

Před samotným utkáním jsme museli opět počítat s velmi početnou absencí, když nám před tímto zápasem chybělo hnedle osm hráčů širšího kádru. Do utkání jsme vstoupili zakřiknutě a byl to soupeř, kdo vesměs diktoval tempo hry. Nám vázla kombinace, čehož domácí využívali. Dostali se také do první velké šance, ale únik zastavil perfektním zákrokem Peterka. Na druhé straně jsme mohli registrovat hlavičku Tótha po rohovém kopu, ale ta skončila vedle brány. Neujala se ani obrovská šance Honzy Husáka, který nedokázal ve vápně prostřelit hradbu těl před sebou. V obrovské šanci se ocitli i domácí, za Peterkou po střele zvonila tyč. V dalších minutách se pokračovalo ve stejném stylu, kdy jsme byli přečíslováni hlavně na levé straně, když podnikal útočné akce nehlídaný domácí pravý obránce. Do vedení jsme mohli jít poté, co našel dlouhým nákopem Tóth za obranou Pedála, který se probil až do vápna, kde naservíroval Honzovi Husákovi, ale ten loptu netrefil dobře a z malého vápna přestřelil. Přišla minuta pětačtyřicátá a první branka zápasu. Na levé straně u lajny na strašně malém prostoru se okolo našeho hráče obtočil krajní záložník. Po lajně vysunul svého spoluhráče, který si míč lehce potáhl a následně přízemním centrem našel ve vápně svého spoluhráče Konopáska, který placírkou uklidil do protipohybu přesouvajícího se Peterky 1:0. To byla studená sprcha, ale za předvedený výkon v prvním poločase jsme si nic jiného ani nezasloužili.

Do druhého poločasu jsme prostřídali. Raise v útoku nahradil Pavel Bohatý. Do druhého poločasu jsme vlétli jako uragán, za co jsme byli také náležitě odměněni. Pedál si na levé straně dokázal několikrát narazit míč, aby dostal finální přihrávku za obranu a i s potřebným štěstím doslova dotlačil míč až za brankovou čáru 1:1. To náš celek nakoplo a na soupeře se valil jeden nebezpečný útok za druhým. Bohužel jsme spoustu akcí zbytečně překombinovávali na velkém vápně a hledali ještě zkulinku mezi obránci, abychom uvolnili spoluhráče do stoprocentní šance. To byla ale ve většině případech chyba, chtělo to zakončení, ale k tomu se nikdo neodhodlal. Domácím došla ve druhém poločase síla a nám konečně alespoň trochu začala fungovat rozehrávka. Druhou branku se nám přeci jenom podařilo vstřelit, když mezi obránci dostal přihrávku Honza Husák. Ten si s nabídnutou situací tentokráte poradil dobře 1:2. Na druhé straně musel řešit Peterka snad dvě situace, ale nebyly to situace, při kterých by naše mužstvo vyloženě trnulo, zda soupeř vyrovná. Pojistku jsme nakonec přidali asi osm minut před koncem, když se ve vápně k míči dostal Arnošt a střelou pod břevno pojistil tři body. V závěrečných minutách už se toho moc neudálo, nic na tom nezměnila ani standardní situace a dva rohové kopy domácích v samotném závěru.

Dnes jsme doslova prospali první poločas, po kterém jsme také zaslouženě prohrávali. Druhý poločas už byl o něco lepší, vyjádřili jsme jej třemi brankami a vezeme další tři body. Sezónu zakončíme v sobotu 02.06.2018 od 14:00 SEČ na domácí půdě. Soupeřem nám budou Pustověty, tedy druhý celek tabulky.


Napsat komentář

Rozhovor s Tomášem Bohatým – hráč 20. kola

Vždycky jsem měl raději hráče typu Tomáše Galáska nebo Jirky Němce, bez kterých by týmy byly poloviční, říká hráč 20.kola Tomáš Bohatý

Tomáš Bohatý, obránce řevničovské Sparty. Obranná skála, přes kterou málokdo projde. Proti Janovu odehrál další ze svých dobrých zápasů a pomohl týmu nejen k čistému kontu, ale i k následné výhře. V sestavě kola obdržel nejvíce hlasů a my s ním nyní přinášíme rozhovor.

1) V Janově jste zvítězili tím nejtěsnějším způsobem, když se podařilo vstřelit gól z penalty až v poslední minutě. Jak byste tento zápas zhodnotil?
Zápas v Janově byl vyrovnaný od začátku až do konce, s šancemi na obou stranách. Velmi dobře zachytali oba gólmani. Nakonec jsme byli šťastnější a vezeme velmi cenné tři body.

2) Na hřišti i v kabině jste jeden z nejzkušenějších. Jak svou roli v týmu vnímáte?
Snažím se hrát vždycky na 100%, udělat maximum pro úspěch týmu a strhnout k tomu i ostatní.

3) Popiště našim čtenářům ve zkratce svou fotbalovou kariéru, kde jste poprvé obul kopačky…
Začínal jsem v žácích právě v Řevničově, poté jsem se fotbalu dlouhá léta nevěnoval. V dospělých jsem opět začal v Sokolu Kroučová, kde jsem působil až do konce loňské sezóny. Letos nastupuji za Spartu Řevničov.

4) Jakého fotbalistu jste nejvíce obdivoval, kdo byl vaším vzorem ze starší generace a jakého novodobého hráče obdivujete nyní?
Vždycky jsem měl raději hráče typu Tomáše Galáska nebo Jirky Němce, bez kterých by týmy byly poloviční. Vzorem pro mě byli starší kluci v kabině, od kterých jsem se mohl něco naučit jako byl Honza Pavel nebo Roman Pech. V současnosti běhá po hřištích spousta fantastických hráčů, ale Ronaldo je jenom jeden.

5) Video ve fotbale. Váš názor?
Video určitě ano, protože i orozhodčí jsou jenom lidé a můžu udělat chybu.

6) Blíží se MS v Rusku. Koho máte jako černého koně, komu budete přát nejvíce a koho tipujete na celkové vítězství?
Černým koněm je pro mě Uruguay, možná i Chorvatsko. Přát si budu, aby se hrál hlavně dobrý fotbal a aby se na to dalo dívat. Tip na vítěze je hodně těžká věc, ale kdybych si měl vsadit, tak jednoznačně Německo.

7) Kdo je v kabině největší vtipálek, manekýn a kdo chodí pozdě?
Vtipálek je jasný Honza Urbanovič (Zlatan), co slovo to perla. Manekýn asi Honza Kolek a Jirka Hošek. Opozdilec je taky jasný. Honza Husák, ten snad nepřijde včas nikdy (smích).

8) Na jaký moment kariéry vzpomínáte nejraději a naopak?
Jednoznačně postup s Kroučovou do okresního přeboru a na špatné vzpomínat nechci.

9) Litujete nějakého fotbalového rozhodnutí nebo činu, který kdybyste mohl, tak byste vzal zpátky?
Lituji možná trošku těch let, co jsem fotbal nehrál.

10) Máte nějaký rituál před zápasem?
Rituál ani ne, postahuji všechna bolavá místa, vezmu dres, kopačky a jdu na věc.

Zdroj: http://fotbalunas.cz/


Napsat komentář

20. mistrovský zápas

V Janově rozhodla devadesátá minuta a naše proměněná penalta

TJ Sokol Janov

 

0:1 (0:0)

SK Sparta Řevničov

20. kolo 19. 5. 2018 | 17:00

SK Sparta Řevničov: Peterka – Tóth, Murčo, Bohatý Tomáš, Urbanovič – Husák Jakub, Kolek, Hanzlík, Arnošt – Husák Jan, Fujera

Trenér: Tóth

Branka: Husák Jakub (P)

Rozhodčí: Švácha – laik Škuthan, laik Koukal

Do konce sezóny před tímto zápasem chyběly už pouze tři kola. A to dnešní, které čekalo na naše mužstvo, bylo hrozně důležité. Náš celek zajížděl na horkou půdu do Janova, aby se zde utkal v přímém souboji o horní patra tabulky. Obě mužstva od sebe dělily pouhé dva body, a proto bylo jasné, že to bude nesmírně důležité utkání. To odřídil jako hlavní sudí Švácha, na lajnách mu vypomohli laici, za naše barvy jmenovitě Škuthan, za domácí Koukal.

Do utkání se po pěti zápasové pauze vynucené zraněním vrátil Martin Tóth, po jednozápasové absenci Jakub Husák, chyběl ale Matějka a Pedál, takže co se týče počtu lidí se toho moc nezměnilo. Po příjezdu bylo jasné, že na malém a drnovitém hřišti bude těžké kombinovat. O tom jsme se také přesvědčili ihned na začátku utkání, kdy nám několikrát utekla meruna. První velká šance přišla po špatném výkopu Peterky od brány a Sajner mohl postupovat sám. Jeho zakončení bylo ale natolik nepřesné, že přeletělo i ochranou síť za brankou. Hrálo se hodně bojovné utkání, které poznamenalo i střídání domácího hráče Bradáče, jelikož do té doby se soupeř snažil hrát kombinačně po zemi. Následně se střídající hráč Haluza posunul na stopera a kapitán Melč vysunul na hrot. Od té chvíle přicházel vždy dlouhý nákop od brankáře domácích a vzdušný souboj s naší obranou. Po jednom z nich netrefil míč stoper Tóth a byl to opět Sajner v šanci, ale branku ani v tomto momentu netrefil, jeho střela skončila vedle levé tyčky. Naše šance se začaly rodit posléze, když Honza Husák umotal u lajny snad čtyřmi zasekávačkami domácího Bečiroviče, ale svojí přihrávkou ve vápně bohužel nikoho nenašel. To se povedlo až následně, když dal na malé vápno pod sebe Hanzlíkovi, ale ten takovou šancí pohrdl, to byla obrovská škoda. První poločas tedy skončil bezbrankovou remízou.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s totožnou sestavou jako do poločasu prvního. Změna nastala pouze u mužstva domácích, kdy odešel Melč, kterého nahradil Rosa. Druhý poločas jsme začali aktivně, fungoval hlavně směrem dopředu střed zálohy, kdy Kolek s Jakubem Husákem si několikrát pěkně vyměnili balón a vždy z toho byla dobrá situace. Oba dva se také dostali do podobné situace, kdy si to štrádovali až do vápna, ale jejich střele chyběla přesnost a míč vždy o pověstný kousek branku domácích minul. Na druhé straně nás musel ve dvou situacích podržet Peterka, který zamezil téměř jistým dvěma gólům. Vyběhnutí a zmenšení úhlu byla v těchto momentech nejlepší možná řešení. Do vedení jsme se mohli dostat po průniku Honzy Husáka, ten dával do malého vápna na nabíhajícího Fujeru, ale ten ve skluzu míč netrefil. Na loptu si sáhl domácí brankář Kopáček, a proto náš hráč nemohl zakončit. Byli jsme ale herně lepší, což jsme se ale snažili s přibývajícím časem také gólově vyjádřit. Branka ale ne a ne přijít a tak jsme mohli být ztrestáni. Peterka už byl po střele ze strany překonán, ale zastoupil ho Urbanovič a merunu odkopl do bezpečí. Největší šance našeho celku ale přišla v minutě osmdesáté páté. To se probil někam okolo penaltového puntíku Honza Husák a i když nebyl nikým atakován, trefil pouze brankáře domácích. Když už to vypadalo na dělbu bodů, uzmul si míč v devadesáté minutě Honza Husák, štafetu předal Fujerovi, ten si míč strčil před stopera a byl ve vápně faulován. Zodpovědnost na sebe vzal Jakub Husák a volil střelu doprava. Na tu si sice domácí brankář sáhl, ale vyrazit již nedokázal. Honza Husák tak odčinil svoji neproměněnou šanci ze závěru utkání. V posledních pár minutách už se nic nestalo.

Odehráli jsme velice těžké utkání. Šance se rodily velmi těžko, a proto si fotbaloví fajnšmekři na své rozhodně nepřišli. Nějaké šance byly, ale ani jeden tým je využít nedokázal a rozhodla proto až úplně poslední minuta řádné hrací doby. Penaltu proměnil Kuba Husák a přisoudil našemu celku tři body. Další utkání sehrajeme v neděli 27.05.2018 od 16:00 SEČ na půdě Branova.


Napsat komentář

19. mistrovský zápas

Na domácí půdě jsme nakonec dokázali uzmout povinné body

SK Sparta Řevničov

3:1 (1:1)

TJ Šanov

19. kolo 13. 5. 2018 | 17:00

SK Sparta Řevničov: Peterka – Matějka, Murčo, Bohatý Tomáš (Rais), Urbanovič (Schneider) – Kolek, Pedál, Hanzlík, Arnošt (Linc) – Husák Jan, Fujera

Trenér: Tóth

Asistent: Šrytr, Tóth

Branky: Fujera 2x, Hanzlík

Rozhodčí: Vodrážka – laik Bobák, laik Nobilis

Náš celek nabuzený výhrou v Sýkořici čekalo další mistrovské utkání. Tentokráte k nám na pažit přijelo mužstvo, které bojuje o udržení soutěže a to hráči Šanova. V podzimním měření sil se nám podařilo i přes početní nevýhodu jednoho muže v poli v Šanově zvítězit. Dnešní utkání odřídil jako hlavní sudí Vodrážka, na lajnách mu vypomohli laici, za naše barvy jmenovitě Bobák, za hosty Nobilis.

Začátek zápasu si náš celek nemohl přát lepší. Hned z první situace se i s pomocí teče trefil za záda Luďka Sekyry záložník Hanzlík hlavou 1:0. A to běžela teprve první minuta utkání. Následně se dostal do slibné situace Fujera, ale bránu soupeře bohužel přestřelil. Balón mělo více na kopačkách naše mužstvo, ale z první vážnější šance udeřil soupeř. Na hranici velkého vápna se do odraženého míče opřel David Šika a pěknou přízemní střelou přímo k levé tyči srovnal brankový účet utkání 1:1. Po této inkasované brance se hra vyrovnala. Další šanci připravil průnikem do vápna Fujera spoluhráči Honzovi Husákovi, ale ten z penaltového puntíku přestřelil. To byla obrovská šance, která nás mohla v dalším průběhu utkání mrzet, Honza Husák byl na penaltě úplně sám. Šancí v prvním poločase bylo dost na to, aby na světelné tabuli nesvítil remízový výsledek. Bohužel se nám již žádná šance po skvělém začátku proměnit nepodařila a do druhé půle bylo rozhodně o čem přemýšlet.

Těsně po začátku druhého poločasu jsme museli střídat, když na hrací ploše Tomáše Bohatého nahradil Rais. Až do nějaké sedmdesáté minuty co se týče proměňování šancí se nic neměnilo. Byli jsme sice skoro celý druhý poločas na balónu, ale brankové vyústění přišlo právě až s dovršením této minuty. Kolek našel centrem na zadní tyči Fujeru a tomu se podařilo hlavičkou zakončit přesně do šibenice 2:1. Bylo to zase o něco veselejší, ale zdaleka nebylo o vítězi rozhodnuto. Soupeř, který bojuje o udržení, věděl, že i v dnešním zápase se musí pokusit alespoň bod vydolovat. I když tam měl několik náznaků šancí, nepodařilo se mu je proměnit. V další fázi zápasu se nám nepodařilo opět využít několik dobrých příležitostí, a proto fanoušci na tribuně trnuli do posledních minut. Rozhodnutí nakonec přinesla osmdesátá devátá minuta utkání. Na zlatém podnose připravil třetí branku, pro Fujeru druhou v dnešním zápase, Pedál. Ten pronikl do vápna a náš útočník již pohodlně uklízel do prázdné kasy 3:1. Bylo rozhodnuto.

Dnešní utkání nebylo, leč to tak před zápasem vypadalo, vůbec jednoduché. Oba týmy bojovaly s tím, aby se jim podařilo dát dohromady jedenáct lidí a na hřišti to bylo poznat. Nám se podařilo jít do brzkého vedení, ale pojistku se nám bohužel přidat nepodařilo. Soupeř proto využil odraženého balónu a srovnal brankový účet. Ve druhém poločase se nějaký ten čas na branku čekalo, ale nakonec nám výhru dvěma góly v posledních dvaceti minutách vystřelil mladíček Fujera. Další utkání sehrajeme v sobotu 19.05. 2018 od 17:00 SEČ na půdě Janova.


Napsat komentář

Rozhovor s Honzou Husákem – hráč 17. kola

Rád bych se dostal do vyšších soutěží. Vím, kde mám rezervy a budu na nich pracovat, říká hráč 17. kola a rozhodčí v jedné osobě Jan Husák

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Jan Husák, útočník Řevničova. Čtyřmi góly rozhodl utkání s Chrášťany, to se nepovede každý den. Honza je současně i rozhodčí, kterého tak můžeme na okresních hřištích potkat nejen v rudém dresu Sparty Řevničov, ale také v tom soudcovském.

1) Proti Chrášťanům ses trefil čtyřikrát a byl si jediným střelcem svého týmu. Povedlo se ti někdy něco podobného?
Proti Chrašťanům to byl zápas, kdy člověk do čeho kopne, to skončí v bráně. Spíš to byly šťastné góly. Myslím, že ještě za Kroučovou v sezóně, kdy se postupovalo do okresu, se to párkrát povedlo.

2) Tuto sezónu to už nevyjde, ale nemá Řevničov ambice na postup do vyšší soutěže?
Do Řevničova jsem šel s úmyslem pomoci postoupit. Teď už je jasné, že se to nepovede. Řevničov je tým, který by měl hrát minimálně okres, možná výš. Je tam výborné zázemí, super parta, ale trošku chybí kvalita. Věřím, že v létě přijdou nějaké posily a v příští sezóně se postoupí.

3) Jak se vyvíjela tvá fotbalová kariéra a kde jsi byl spokojený nejvíce?
S fotbalem jsem začal právě v Řevničově, poté jsem až do dorostu působil v Novém Strašecí. Do dospělého fotbalu jsem nakoukl v týmu SK Cítoliby. Poté jsem zamířil do klubu, který je mému srdci nejblíže. Jde o Sokol Kroučová. Zde jsem zažil boje o udržení, klidný střed tabulky i historický postup do okresu. Nyní jsem na rok v Řevničově.

4) Na fotbalovém hřišti působíš i jako sudí. Co tě k tomuto rozhodnutí přimělo?
Z počátku mě zajímalo, jaké je to z druhé strany. Spousta rozhodčích mně říkalo pojď si to taky zkusit, a tak jsem šel. A musím říct, že mě to zatím baví, i když vím, že to není bezchybné

5) Dokážeš se v roli rozhodčího vžít do role hráče a některé okamžiky posuzovat jinak než ostatní kolegové?
Věřím, že to může být trochu moje výhoda. Ale je to spíš otázka na hráče, které pískám.

6) Kdybys měl vyjmenovat okresní top trojku rozhodčích, kdo by do ní patřil?
Tohle je strašně těžká otázka. Já se snažím vzít si od každého něco. Starší kluci toho mají hodně za sebou a jejich rady se mi můžou hodit.

7) Kam to chceš s píšťalkou dotáhnout? Řídil bys někdy rád např. divizní utkání?
Je to tak, že mě to hodně baví a chci v tom pokračovat. Uvidíme, jak se mi bude dařit, ale rád bych se dostal do vyšších soutěží. Vím, kde mám rezervy a budu na nich pracovat.

8) Koho bys označil v Řevničově jako tahouna týmu, srandistu a manekýna?
Co se týká Řevničova, tak tahounem je určitě Martin Tóth. Výborně hraje a bojuje Tomáš Bohatý. Největší srandista je asi Honza Urbanovič. Škoda těch červených karet v jeho podání. Manekýn bude asi Honza Kolek a těď přišel ještě Pavel Bohatý.

9) Jak věříš naším hokejistům na MS v Dánsku?
Naším hokejistům samozřejmě fandím. Myslím, že úspěchem by byl postup do semifinále, ale bude to těžké. Už to není, co to bývalo.

Zdroj: http://fotbalunas.cz/


Napsat komentář

18. mistrovský zápas

Ve velmi improvizované sestavě vezeme i tak ze Sýkořice plný počet bodů

TJ Sokol Sýkořice

 

1:3 (0:2)

SK Sparta Řevničov

18. kolo 8. 5. 2018 | 17:00

SK Sparta Řevničov: Peterka – Matějka, Murčo, Bohatý Tomáš, Hanzlík – Husák Jakub, Kolek, Arnošt, Schneider (Husák Jan), Landa – Fujera

Trenér: Tóth, Šrytr

Asistent: Tóth

Branky: Kolek 2x, Fujera

Rozhodčí: Asník – Týče Jiří, Trešl

Úterní sváteční den poslalo naše mužstvo nad levý břeh řeky Berounky. Pokud znáte dobře zeměpis, jistě víte, že naši borci zavítali do Sýkořice. Tu jsme na domácí půdě v podzimní části dokázali porazit celkem jednoznačně 5:1. Soupeř se pohybuje okolo sedmého místa, a proto se dalo čekat velice těžké utkání. To dnes odřídili jako hlavní sudí Asník, na lajnách mu vypomohli Jiří Týče a Trešl.

Před tímto zápasem bylo jasné, že odcestujeme opět ve velmi, ale velmi improvizované sestavě. Do té se vrátil pouze Kolek s Matějkou, ale zase naopak vypadl Pesl, Rais a od začátku nebyl ani Jan Husák, ten přicestoval v průběhu prvního poločasu. Tzn., že jsme opět mohli napočítat absenci na začátku utkání devět lidí (pak dorazil, jak výše zmíněno, Honza Husák). Začátek utkání nezastihl ani jedno mužstvo v ofenzivní síle. Do dvacáté minuty nebylo, vyjma jedné střely z rohu velkého vápna, se kterou si Peterka poradil, k vidění vůbec nic. Velkou šanci si domácí dokázali vypracovat až posléze, když krásnou českou uličkou uvolnili Kovaříka, který se prodral až do vápna, ale branku trestuhodně netrefil. V obrovské šanci se na druhé straně po rohu Kolka ocitl Tomáš Bohatý, který si naběhl až k penaltovému puntíku, ale branku Růžičky přehlavičkoval. V podobné situaci se opět z domácích řad ocitl Kovařík, ale Peterka zmenšil úhel a jeho střelu nohou vyrazil do bezpečí. Domácím fanouškům zatrnulo po střele Kolka, která prolétla těsně vedle levé tyče. Co se našemu hráči nepovedlo předtím, povedlo se následně ve třicáté třetí minutě a to přímo z rohového kopu, kdy loptu zakroutil s pomocí tyče až za překvapeného Růžičku 0:1. Ve dvou dobrých příležitostech a o vyrovnání se pokoušel opět Kovařík, ale ani tentokráte z levé strany na Peterku nevyzrál. Udeřilo tak na druhé straně, když Landa přihrál Kolkovi, který se prodral z pravé strany do vápna, počkal si a pak prostřelil domácího brankáře 0:2.

Jednoduchou situaci předvedlo domácí mužstvo hned na začátku druhého poločasu. Útočník domácích sklepl dlouhý nakopávaný balón ve vápně svému spoluhráči, ale Karas trestuhodně přestřelil. To, co se nepodařilo na jedné straně, podařilo se na straně druhé. Fujera vypíchl uprostřed balón a středem šel sám na brankáře a i když byl lehce držen za dres, dokázal zakončit přesně po zemi k levé tyči 0:3. Snížit mohli domácí po dlouhém nákopu Hříbala za naši obranu, ale centr od levé strany našel před bránou pouze naše hráče. Podobnou situaci si vytvořilo na druhé straně i naše mužstvo. Kolek posunul doprava na Honzu Husáka, který nastřeloval do malého vápna, nabíhajícímu Landovi chyběl krok. Nepříjemná situace, kterou jsme si dosti zavařili, nastala po dlouhém balónu do vápna, který se snažil odhlavičkovat Murčo, ale jen míč lízl a ten nakonec skončil na břevně naší brány, dorážka ovoce taktéž nepřinesla, vykopával z malého vápna Arnošt. Ani následná trma vrma v našem vápně nepřinesla domácích kýžené snížení a když se neprosadil po autovém vhazování střelou ani Linc, vypadalo to s domácími zle nedobře. Domácí se ale nevzdávali a opět se pokusili po rychlé akci po levé straně dostat do šance po centru, zde byla ale opět dobře postavená obrana. Štěstí jsme měli i po rohovém kopu, který domácí zahráli nakrátko, ale střelu jsme na poslední chvíli dokázali zblokovat. Snížit se soupeři povedlo až minutu před koncem řádné hrací doby, když střelu Kovaříka nešťastně tečoval přesně k tyči Tomáš Bohatý. Poslední slovo mělo ale naše mužstvo, když posunul Arnošt doprostřed na Kolka, kterého musela domácí obrana zastavit nedovoleně. Míč si vzal Honza Husák a i když byla jeho střela do šibenice pěkná, Růžička si s ní dokázal poradit. To byla tečka za dnešním vítězným utkáním. Utkání velmi dobře odřídila trojice sudích.

Dnešní utkání jsme odehráli velmi dobře. Do vedení jsme se dostali po netradičním gólu Kolka přímo z rohu. Tentýž hráč poslal naše barvy pár minut před poločasem do dvougólového vedení a hned to vypadalo mnohem lépe. Druhý poločas navýšil naše vedení po sólu Fujera. Domácím už se pak podařilo těsně před koncem pouze snížit. Odvážíme si zcela zaslouženě tři body. Další utkání sehrajeme na domácí půdě v neděli 13.05.2018 od 17:00 SEČ proti Šanovu.