SK Sparta Řevničov

4. mistrovský zápas

Napsat komentář

S Oráčovem padlo hodně gólů a náš celek bere tři body

SK Sparta Řevničov

6:3 (3:1)

SK Oráčov

4. kolo 27. 8. 2023 | 17:00

SK Sparta Řevničov: Tomeš P. – Tóth, Bohatý T., Hanzlík (Přibyl), Sedlák Jiří – Vait, Murčo, Kočí, Sedlák Jan – Kapr (Petráček, Duben), Fujera (Bareš)

Trenér: Pedál

Branky: Kočí 3x, Fujera 2x, Kapr

Rozhodčí: Brožek – Kozák, Šaroch

Ve druhém podzimním zápase čekalo naše mužstvo Oráčová. To v prvním zápase prohrálo na domácí půdě s celkem Olešné. Naposledy jsme se s tímto celkem utkali v postupové sezóně 2018-2019 a byly z toho dvě výhry. Dnešní utkání odřídil jako hlavní sudí Brožek, na lajnách mu vypomohli Kozák a Šaroch.

Dnes jsme nemohli počítat s Benešem a Junem. Naopak do sestavy se po delší pauze vrátil opět Tomáš Bohatý a to na postu stopera. Začátek utkání si odvíjel asi v takovém tempu, že jsme pálil jednu šanci za druhou. Byli jsme za to také ztrestáni z ojedinělého nákopu, kdy Tóth neuhlídal svého strážce Aaronse. Ten si poté ještě poradil zasekávačkou s Tomášem Bohatým a takovou polostřelou, ale zjevně do protipohybu Tomeše určil průběžný výsledek zápasu 0:1. Pak ale konečně začalo úřadovat také naše mužstvo. Honza Sedál dělal na pravé straně obraně hostů obrovské problémy. Po jednom takovém závaru se nejlépe zorientoval Kapr a levačkou uklidil naprosto přesně 1:1. Za dalších pět minut bylo na naší straně ještě veseleji. Honza Sedlák utekl svému strážci a snažil se odcentrovat, ale míč se odrazil k Vaitovi a ten centrem našel na zadní tyči nabíhajícího Fujeru 2:1. Za osm minut bylo naše vedení dvougólové. Byla to pasáž, kde jsme dobře kombinovali. Svoji druhou branku vstřelil opět Fujera, když Vait vysunul přihrávkou mezi beky Honzu Sedláka. Ten to zatáhl a připravil Fujerovi až před prázdnou bránu 3:1. Za stavu 3:1 se také odcházelo do kabin.

Do druhého poločasu přišla jedna změna. Kapra na hrací ploše nahradil Petráček. O čtvrtou branku naše mužstva se postaral Kočí, když si naskočil na přední tyči na dlouhé autové vhazování Hanzlíka 4:1. Jenže pak se naše hra nepotýkala s optimálním herním projevem a soupeř nás zatlačil svými dlouhými nákopy na Petra Katonu, který takových osmdesát procent vždy prodloužil na rychlonohého Aaronse. No a když vyrobil hrubici náš gólman ve snaze si míč obhodit kolem Aaronse, bylo z toho snížení 4:2. Nám se povedlo znovu ale odskočit na tři branky. Dlouhým pasem našel Vait za obranou nabíhajícího Kočí, který přízemní střelou na přední tyč, rozjásal domácí fanoušky 5:2. Jenže za další minutu již tento průběžný stav neplatil, jelikož se dokázal po prosadit Adam Katona 5:3. Poslední slovo ale mělo naše mužstvo, kdy míč zatáhl po pravé straně Murčo a poslal jej centrem přímo na hlavu na zadní tyči nabíhajícího Kočího 6:3. Ještě je nutné doplnit, že do hry se dostali i dva dorostenci a to sedmnáctiletý Matěj Duben a teprve patnáctiletý Lukáš Bareš. Připraven byl již i Pedál, ale zatím si nevěří na alespoň nějakou, byť třeba menší, porci minut v zápase. Utkání jsme tedy nakonec dovedli do vítězného konce.

Dnešní utkání bylo vskutku na góly bohaté. Náš celek sice prohrával, ale poté ještě do poločasu třemi brankami navýšil. Na začátku druhé půle skóroval Kočí a vypadalo to dobře. Ale opak byl opravdou a inkasovali jsme druhý gól. Na ten jsme sice dokázali zareagovat, ale hned za minut se prosadili i hosté. Poslední slovo měl však v dnešním zápase třígólový Kočí. Další utkání sehrajeme na horké půdě Olešné a to netradičně v sobotu 02.09.2023 dopoledne od 10:00 SELČ.

Napsat komentář