SK Sparta Řevničov

20. mistrovský zápas

Napsat komentář

I přes nepříliš záživný fotbal se nám podařilo uzmout další body.

Slavoj Chrášťany

https://i0.wp.com/skspartarevnicov.files.wordpress.com/2022/03/kolesovice.jpg?ssl=1

1:6 (1:2)

SK Sparta Řevničov

https://skspartarevnicov.files.wordpress.com/2019/03/sks-malc3a9-3.jpg?w=85&h=85

20. kolo 14. 4. 2024 | 17:00

SK Sparta Řevničov: Tomeš P. – Tóth, Vait, Kočí, Přibyl (Sedlák Jiří) – Skoupý F., Čech (Petráček), Pedál (Hanzlík), Murčo – Skoupý L. (Kapr), Fujera (Sedlák Jan)

Trenér: Urbanovič

Asistent: Bohatý T.

Branky: Skoupý L., Fujera, Tóth, Kočí, Sedlák Jan, Skoupý F.

Rozhodčí: Kozák – Pavlík, Šaroch

Po nadílce do sítě Čisté nás čekal výjezd na půdu soupeře a to do Chrášťan. Ty jsme na domácí půdě na podzim dokázali porazit 5:2. Dnešní utkání odřídil jako hlavní sudí Kozák, na lajnách mu vypomohli Pavlík a Šaroch.

Dnes jsme nemohli počítat s Benešem a Junem, jinak jsme byli kompletní. Vstup do utkání jsme měli naprosto skvělý. Vait vybojoval míč okolo půlícího kruhu a dlouhým míčem našel za obranou nabíhajícího Lukáše Skoupého. Ten se dostal do vápna a i s trochou štěstí dokázal gólmana prostřelit 0:1. Jenže za čtyři minuty bylo srovnáno. Dlouhý balón za obranu, kam si naběhl Králička. Přibyl se tělem dostal před něj, ale domácí hráč využil váhovou převahu a našeho hráče poslal na zem. Přišla přihrávka do vápna na nabíhajícího Kulhánka, který z bezprostřední blízkosti uklidil za Tomeše 1:1. Nám se od začátku nedařila kombinační hra, což zapříčinil zejména hrbolatý terén a neposekané hřiště. I tak jsme ale mohli vstřelit hned druhou branku, když se Pedál snažil využít špatné rozehrávky gólmana, ale nakonec lobem bránu o kousek přestřelil. Druhý gól na naší straně ale také přišel po chybě. Vybojovali jsme balón na hranici velkého vápna a Fujera jej placírkou poslal pod břevno 1:2. Domácí kontrovali rohovým kopem, při kterém se míč ve vápně několikrát poodrážel, ale nakonec jej Filip Skoupý uklidil do bezpečí. Náš celek vstřelil i třetí branku, ale skórující Lukáš Skoupý byl bohužel v postavení mimo hru. V dobré pozici se ke konci poločasu objevil Murčo po zklepnutí Tótha. Náš hráč nicméně bránu přestřelil. První poločas jsme tak vyhráli o jedinou branku.

Před druhým poločasem přišla jedna změna. Přibyla na hrací ploše na pozici pravého beka nahradil Jirka Sedlák. Začátek druhého poločasu jsme ale nezačali vůbec dobře. Nedostupovali jsme hráče a nechávali jim tudíž dost prostoru, a proto se domácí na nějakých deset minut dostali více do hry. Vypracovat větší šanci si ale nedokázali. Jejich mírný tlak utnul až gól Tótha. Ze standardní situace míč všechny přelétl, Nicméně z hranice malého vápna jej vrátil zpátky Kočí, kde se náš stoper dokázal prosadit hlavou 1:3. Minutu před čtvrtým gólem se dostal na hřiště Hanzlík, když vystřídal Pedála. Kočí se tedy posunul na levou zálohu, Hanzlík obsadil pozici levého beka. Kočí se hned po změně postu dostal po dlouhém míči do úprku po levé straně. Míč si navedl do vápna a dělovkou pod břevnou poslal čtvrtou navštívenku Rédlovi 1:4. Jelikož ještě před Hnazlíkem se na hřiště dostal i Honza Sedlák, byl to právě on, kdo vstřelil naši pátou branku. Našel si míč ve vápně a uklidil jej do sítě 1:5. Dobrou střeleckou pozici si vypracoval také druhý stoper Vait, když si vzal na půlce míč a prošel až před vápno. Jeho střela však skončila mimo bránu. Dvě minuty před koncem zápasu jsme se dokázali ještě jednou prosadit, když se střelou prosadil Filip Skoupý 1:6. Ten tak uzavřel gólový účet utkání.

Dnes jsme sice měli dobrý vstup do utkání, ale soupeř záhy dokázal z ojedinělé šance vyrovnat. Do šaten jsme však šli přeci jenom v lepší náladě, když jsme využili chybu soupeře v zadních řadách. Druhý poločas začal lépe soupeř, ale nic z toho nevytěžil. Nám se nakonec podařilo vstřelit ještě další čtyři branky a došli jsme si nakonec pro pohodlné vítězství. Výsledek je pro domácí možná až trochu krutý, ale takový je fotbal. Další utkání sehrajeme na domácí půdě v neděli 21.04.2024 od 17:00 SEČ. Soupeřm nám bude rezerva Pavlíkova.

Napsat komentář